Εξομολόγηση Ολυμπιονίκη: «Με βίασε εκατοντάδες φορές»

Η πρώην Ολυμπιονίκης της Γυμναστικής, Μακέιλα Μαρόνι αποκάλυψε ότι ο γιατρός των ΗΠΑ, Λόρενς Νάσαρ την βίασε εκατοντάδες φορές.

Ο πρώην γιατρός της αμερικανικής ομάδας γυμναστικής, Λόρενς Νάσαρ  καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων γυμναστριών μεταξύ των οποίων ήταν οι πρωταθλήτριες Σιμόν Μπάιλς, Άλι Ράισμαν και Μακέιλα Μαρόνι.

Η πρώην Ολυμπιονίκης Μακέιλα Μαρόνι αποκάλυψε ότι ο Νάσαρ τη βίασε για πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 13 ετών.

«Μου ρίχτηκε μόλις μπήκα στην εθνική ομάδα. Είπε ότι ήθελε να με ελέγξει και με βίασε για πρώτη φορά όταν ήμουν 13 ετών. Αργότερα, με βίασε εκατοντάδες φορές» είπε.

Η Μαρόνι στράφηκε στον προπονητή Τζον Γκέντερτ για βοήθεια, αλλά αυτός δεν ανταποκρίθηκε.

«Ο Νασάρ είπε ότι αυτή είναι μια θυσία που πρέπει να κάνω για να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες» αποκάλυψε η Μαρόνι η οποία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κέρδισε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Μέχρι και υπνωτικό χάπι της έδινε ο γιατρός για να την παρασύρει στο κρεβάτι του. «Η καριέρα μου στη γυμναστική δεν άξιζε αυτό που αντιμετώπισα. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή» εξομολογήθηκε η Μαλόνι.

Ο Νάσαρ καταδικάστηκε το 2018 σε φυλάκιση έως 175 ετών για σεξουαλική επίθεση. Για 20 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά κορίτσια που έβρισκε στις εθνικές ομάδες των ΗΠΑ. Τα θύματά του υπολογίζονται σε περισσότερα από 260!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News