ΤΟΚΙΟ 2020: Τιμή για τον Παπαδογούλα η διαιτησία στους τελικούς μπιτς βόλεϊ ανδρών-γυναικών
Άλλη μία μεγάλη διάκριση για τον Λαρισαίο διαιτητή του μπιτς βόλεϊ Μπάμπη Παπαδογούλα, ο οποίος ήταν πρώτος διαιτητής στον τελικό των ανδρών και δεύτερος σε εκείνον των γυναικών.
Διεθνή αναγνώριση και σημαντική διάκριση αποτελεί για τον Μπάμπη Παπαδογούλα, το γεγονός ότι διαιτήτευσε στους τελικούς του τουρνουά μπιτς βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στον τελικό των ανδρών ο Λαρισαίος ήταν πρώτος διαιτητής. Σφύριξε στη νίκη των Νορβηγών Μολ, Σόλουμ επί των Ρώσων Κρασίλινοφ, Στογιανόφσκι με 2-0 (21-17, 21-18) σετ.
Στον αντίστοιχο τελικό των γυναικών ήταν δεύτερος διαιτητής, με τις Αμερικανίδες Ρος, Κλάινμαν να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας με 2-0 (21-15, 21-16) σετ των Αυστραλών Αρτάτσο, Κλάνσι.
Ο Παπαδογούλας αρίστευσε στο έργο του και με τη διπλή παρουσία του στους τελικούς απέδειξε ότι είναι από τους κορυφαίους ρέφερι στον κόσμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
