Γκάρεθ Μπέιλ: Το... γύρισε στο γκολφ και θα πάρει μέρος στο PGA Tour

Twitter (@LAFC)
Άφησε τη μπάλα του ποδοσφαίρου για να ασχοληθεί με τα μπαλάκια του γκολφ ο Γκάρεθ Μπέιλ που δήλωσε συμμετοχή και στο πρώτο του τουρνουά.
Στα χνάρια του Μάικλ Τζόρνταν που όταν αποσύρθηκε (την πρώτη φορά) από το μπάσκετ το γύρισε στο γκολφ, θέλει να βαδίσει και ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο διεθνής Ουαλλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, σκοπεύει να ασχοληθεί με το γκολφ και μάλιστα δήλωσε συμμετοχή στο PGA Tour.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 2-5 Φεβρουαρίου, στην Καλιφόρνια, με 156 ερασιτέχνες να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
