Τι ισχύει για τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους

Τι πρέπει να κάνουν όσα μέλη δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους και δεν είναι ταμειακά ενήμερα, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν, διευκρίνισε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ενόψει της κρίσιμης ΓΣ για το γήπεδο.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία ενημέρωση πως τα μέλη του που δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους από το 2019 και μετά, αλλά και πριν το 2019 μπορούν να γίνουν και πάλι ταμειακά ενήμερα αποκτώντας δικαίωμα ψήφου στην κρίσιμη ΓΣ του Σεπτέμβρη με κύριο θέμα το γηπεδικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

«Πιο συγκεκριμένα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει τα τελευταία χρόνια τη συνδρομή τους έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στην διαδικασία της ψηφοφοριας.

Αναλυτικότερα,τα  μέλη που έχουν να ανανεώσουν από το 2019 μπορούν να ενεργοποιήσουν και πάλι την ιδιότητα του ενεργού μέλους με 100 ευρώ και κατά συνέπεια θα έχουν δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση του Σεπτεμβρίου.

Τα παλαιότερα μέλη που έχουν να ανανεώσουν  πριν από το 2019 μπορούν με 100 ευρώ συν την τρέχουσα συνδρομή (50 ευρώ) να είναι και πάλι ενεργά μέλη του Συλλόγου με δικαίωμα ψήφου.

Με αυτό τον τρόπο τα μέλη του παρελθόντος δεν χάνουν τα προνόμια τους και μπορούν να γίνουν ταμειακά ενήμεροι και πάλι έχοντας λόγο στην αυριανή ημέρα του Παναθηναϊκού Α.Ο.»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News