ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανανέωσε με ΠΑΟΚ η Κιλαζίδου
Η Χρύσα Κιλαζίδου ανανέωσε για τρίτη σεζόν με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ,
Η Χρύσα Κιλαζίδου ανανέωσε για τρίτη σεζόν με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει τη συμφωνία με την Ελληνίδα γκαρντ. Αναλυτικά:
«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Χρύσα Κιλαζίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Η Ελληνίδα γκαρντ, γεννημένη το 1997, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», σε μία σεζόν η οποία έχει και το δέλεαρ του EuroCup Women.
Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Χρύσα Κιλαζίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Έπειτα από προσωπικούς λόγους, οι οποίο με κράτησαν στην Θεσσαλονίκη, παραμένω για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη, και τον προπονητή Κώστα Κεραμιδά, για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Οι στόχοι είναι υψηλοί σε Ελλάδα και Ευρώπη, και όλες θα δώσουμε τον καλύτερο μας αυτό για να τους πετύχουμε. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
