ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ: Συνεργασία της ΑΕΚ με τη Σάντυ Αρχοντή
Υπήρξε από τις κορυφαίες αθλήτριες Kick Boxing της χώρας έχοντας κατακτήσει από ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Kick Boxing και στο Muay Thai, ενώ έχει τελειώσει σχολή προπονητών, που είναι αναγνωρισμένη από τη ΓΓΑ.
Σε συμφωνία με τη Σάντυ Αρχοντή, προκειμένου ν’ αναλάβει τη θέση της προπονήτριας του τμήματος Kick Boxing και της Ακαδημίας ήρθε η ΑΕΚ. Ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας και σημειώνει ότι η Αρχοντή «υπήρξε από τις κορυφαίες αθλήτριες Kick Boxing της χώρας έχοντας κατακτήσει από ένα πανελλήνιο πρωταθλήμα στο Kick Boxing και στο Muay Thai. Βρίσκεται στον χώρο τα τελευταία 25 χρόνια ενώ έχει τελειώσει σχολή προπονητών, που είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Επίσης, έχει περάσει από τις σχολές Kritikos Camp και Glory-Club».
Η Σάντυ Αρχοντή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ μετά τη συμφωνία και αποκάλυψε ότι πραγματοποίησε όνειρο ζωής. «Ήταν ένα όνειρο ζωής να είμαι στην ΑΕΚ γιατί ακολουθώ πολλά χρόνια την ομάδα. Πάντα ήταν στο μυαλό μου να βρεθώ κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Αλλά δεν είχε τα ανάλογα τμήματα τα προηγούμενα χρόνια. Όταν με κάλεσαν στο τηλέφωνο για να είμαι στο Kick Boxing πραγματικά χάρηκα. Ένας νέος κύκλος ανοίγει για εμένα και πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά γιατί γενικότερα είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους και τα καταφέρνω. Θεωρώ πως θα έχουμε μία άψογη συνεργασία με την ΑΕΚ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
