Γενικός αρχηγός των τμημάτων ΑΜΕΑ ο Μαρτσάκης

Στην επισημοποίηση της επιλογής του 38χρονου Έλληνα αθλητή για τον ρόλο του Γενικού αρχηγού των τμημάτων ΑΜΕΑ προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Χρέη Γενικού Αρχηγού στα τμήματα ΑΜΕΑ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέλαβε ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, Χρήστος Μαρτσάκης. Φυσικά, ο νέος ρόλος του 38χρονου θα ισχύει σε όλα τα τμήματα εκτός από το μπάσκετ στο οποίο θα συνεχίζει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

«Ο ΠΑΟ  είναι ο μοναδικός μεγάλος Σύλλογος της χώρας που έχει μπει ενεργά στον αθλητισμό των ΑμεΑ με σπουδαίες επιτυχίες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Σε αυτό το πλαίσιο και  με γνώμονα την ακόμα καλύτερη λειτουργία των τμημάτων ΑμεΑ ο Σύλλογος  γνωστοποιεί  ότι ο Χρήστος Μαρτσάκης αναλαμβάνει χρέη Γενικού αρχηγού των τμημάτων ΑμεΑ , πλην του μπάσκετ με αμαξίδιο στο οποίο είναι αθλητής.

Ο  38χρονος διεθνής καλαθοσφαιριστής από τα Χανιά πριν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό είχε παίξει με τους  Αετούς Χανίων, το Μαρούσι  και με τη Δωδεκάνησο και για πρώτη φορά θα αναλάβει πόστο και στα υπόλοιπα αθλήματα ΑμεΑ.

Σε δήλωση του ο Χρήστος Μαρτσάκης τόνισε «Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στην ομάδα της καρδιάς μου ως αθλητής στο μπάσκετ με αμαξίδιο και  θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω στα υπόλοιπα τμήματα ως γενικός αρχηγός.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε απότομα πολύ ψηλά τον πήχη στον αθλητισμό ΑμεΑ και οφείλουμε να ανταποκριθούμε όλοι όσοι είμαστε γύρω από τον Σύλλογο και να  κρατήσουμε ψηλά τη σημαία».

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News