Παναθηναϊκός: Ο Βρανόπουλος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΑΟ

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Οι εκλογές για την προεδρία της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι προ των πυλών και ο Δημήτρης Βρανόπουλος, όπως ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση θα είναι υποψήφιος.

Ο νυν αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού στον Ερασιτέχνη, επισημοποίησε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού ΑΟ, που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου.

Μέχρι στιγμής, ο Βρανόπουλος είναι και ο μόνος υποψήφιος με την προθεσμία να λήγει στις 15 του Απρίλη.

Η δήλωση του Δημήτρη Βρανόπουλου:

«Με τη σημερινή μου δήλωση θα ήθελα να ενημερώσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι αποφάσισα να καταθέσω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Ο στόχος μου είναι ένας και μοναδικός. Να φέρουμε ξανά τον Παναθηναϊκό στη θέση του, παντού, να τον καθιερώσουμε όπως επιτάσσει ο ύμνος του πρωταθλητή σ´όλα τα σπορ και να τον οδηγήσουμε στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με ασφάλεια και ενότητα.

Δεν πήρα την απόφαση να θέσω την υποψηφιότητα μου για προεδρία ελαφρά τη καρδία. Και σίγουρα όχι αδιαπραγμάτευτα. Η παρουσία μου έχει σκοπό μόνο να ενώσει και μετά από μια περίοδο συγκρούσεων, η μοναδική σημαντική προϋπόθεση που έθεσα ήταν να πορευτούμε όλοι μαζί. Φίλαθλοι, ομάδες, διοίκηση ενωμένοι μπορούν να κάνουν θαύματα κι αυτό το έχει αποδείξει η ίδια η ιστορία μας.

Τις επόμενες ημέρες παρουσιάζοντας τις ιδέες μας για το αύριο του Συλλόγου θα αντιληφθούν όλοι μέσα από κινήσεις που θα ανακοινωθούν, πώς αντιλαμβανόμαστε τον Παναθηναϊκό στο πραγματικό του μέγεθος.

Ως τότε, και μέχρι την Τετάρτη 16/04, συνεχίζουμε τις Επαφές για τη συστράτευση με στόχο ένα αρραγές, ισχυρό και αυτοδύναμο Διοικητικό Συμβούλιο που θα ενώσει και θα μας οδηγήσει όλους μαζί στις επόμενες σεζόν.

Η Παναθηναϊκή συσπείρωση είναι μονόδρομος. Οι διαφωνίες είναι θεμιτές, αλλά η ενότητα γύρω από τη μία και μοναδική ιδέα που λέγεται Παναθηναϊκός είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει με μία πανίσχυρη ομάδα μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Αναγνωρίζοντας τα λάθη μας, διορθώνοντας όποια ζητήματα μπορεί να προέκυψαν, και βάζοντας τις βάσεις για τη λειτουργία του Συλλόγου σε επαγγελματικά πρότυπα, με τεχνοκράτες σε καίριες θέσεις, με αγάπη και ενίσχυση παντού, με τον κόσμο μας μπροστάρη, και τους διοικούντες να υποστηρίζουν οικονομικά, θα οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό στη νέα εποχή. Από σήμερα το δικό μου σύνθημα ταυτίζεται με τον τρόπο που το εξέφρασε καλύτερα ο λαός μας: «Μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News