Ευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων: Στον τελικό και η μικτή εφήβων 4x100
Η τετράδα των Νίκου Παπαθεοδώρου, Ευάγγελου-Εφραίμ Ντούμα, Ιάσονα Ρούτουλα και Νίκου Σπαθαράκη εξασφάλισε την πρόκριση στον σημερινό (6/7) τελικό, σημειώνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο.
Η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση σε δύο τελικούς στην τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων, που διεξάγεται στο Σαμορίν της Σλοβακίας. Και στους δύο θα αγωνιστεί ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας.
Στις 19:19, ο Ντούμας θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 100μ. πρόσθιο, όπου προκρίθηκε στον τελικό με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση.
Λίγο αργότερα, στις 20:56, στο τελευταίο αγώνισμα του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί ξανά ως μέλος της ομάδας 4×100μ. μικτή εφήβων. Στον ημιτελικό της Κυριακής, η ελληνική τετράδα — αποτελούμενη από τους Νίκο Παπαθεοδώρου, Ευάγγελο-Εφραίμ Ντούμα, Ιάσονα Ρούτουλα και Νίκο Σπαθαράκη — τερμάτισε σε 3:43.37 και προκρίθηκε στον τελικό με τον 8ο καλύτερο χρόνο.
Στα 400μ. ελεύθερο, ο Βασίλης Κακουλάκης κατέλαβε την 17η θέση με χρόνο 3:57.99, ο Γιάννης Καλαποθαράκος την 32η με 4:00.39, ενώ ο Βασίλης Χάρα ήταν 64ος με 4:07.41 — ανάμεσα σε 76 συμμετέχοντες.
Στη σκυταλοδρομία 4×100μ. μικτή των νεανίδων, οι Γαρυφαλλιά Χαροκόπου, Κωνσταντίνα Γκόβαρη, Νεφέλη Μπιλανάκου και Δέσποινα Πυρίλη σημείωσαν επίδοση 4:12.58, καταλαμβάνοντας τη 12η θέση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Μπαρτώκας αποκάλυψε πως βλέπει το μέλλον του στον Πειραιά με αφορμή την «ερυθρόλευκη πολιτεία»
- ΠΑΕ Αρης: «Να αλλάξει επάγγελμα ο Κουμπαράκης»
- Super League: Σα να μην έγινε η πρεμιέρα στο «5-8» - Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική
- Μύθος Πετρούνιας και στα 35 του: Χρυσός στο World Cup του Καΐρου!
- Παρασκήνιο: Το θρίλερ με Κωνσταντέλια
