ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με 139 αθλητές θ' αρχίσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα προβλέπει δύο προπονητικές συναντήσεις ανά περιφέρεια και θα ενταχθούν αθλητές με 1η έως 6η πανελλήνια νίκη σε ατομικό αγώνισμα, την περίοδο 2020-21, στις κατηγορίες παίδων/κορασίδων και παμπαίδων/παγκορασίδων Α’, Β’.
Από την Περιφέρεια Νότιας Ελλάδας και με τη συμμετοχή 139 αθλητών και αθλητριών θ’ αρχίσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ομοσπονδίας για ταλαντούχους αθλητές κι αθλήτριες της τεχνικής κολύμβησης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο λόγω της πανδημίας covid – 19 και φέτος η αρχή γίνεται το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου.
Στη δράση εντάσσονται αθλητές/τριες με 1η έως 6η πανελλήνια νίκη σε ατομικό αγώνισμα, την περίοδο 2020-21, στις κατηγορίες παίδων/κορασίδων (Κ15) και παμπαίδων/παγκορασίδων Α’, Β’ (Κ13 & Κ12). Προβλέπονται δύο προπονητικές συναντήσεις ανά περιφέρεια, με βάση πάντα το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Οι συναντήσεις, που έχουν προγραμματιστεί:
*23-24/10, Περιφέρεια Νότιας Ελλάδας
*30-31/10, Περιφέρεια Βόρειας Ελλάδας
*6-7/11, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
*13-14/11, Περιφέρεια Κρήτης
*20-21/11, Περιφέρεια Ηπείρου
*27-28/11, Περιφέρεια Ιονίου
*8-9/1, Περιφέρεια Νότιας Ελλάδας
*15-16/1, Περιφέρεια Βόρειας Ελλάδας & Κρήτης
*29-30/1, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
*5-6/2, Περιφέρεια Ηπείρου
*26-27/2, Περιφέρεια Ιονίου
Οι προπονητικές συναντήσεις θα γίνονται υπό την κεντρική καθοδήγηση των ομοσπονδιακών τεχνικών, σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
