ΑΝΤΡΕΙ ΡΟΥΜΠΛΕΦ: «Θα εμβολιαστώ για να παίξω στο Australian Open»

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ θέλει να παίξει στο Australian Open και όπως δήλωσε θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει να χάσει το τουρνουά.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη κατά του κορωνοϊού, όμως όπως ο ίδιος δήλωσε αναμένεται να το κάνει σύντομα καθώς δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Australian Open που θα διεξαχθεί από τις 17 Ιανουαρίου έως την 30 του μήνα.

Ο Ρώσος τενίστας μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και όπως διεμήνυσε πρόκειται να εμβολιαστεί, καθώς για να αγωνιστεί θα πρέπει να μπει σε καραντίβνα 14 ημερών, κάτι το οποίο θέλει να αποφύγει, αφού πιστεύει πως όποις δεν το κάνει θα χάσει το τουρνουά. 

«Η κατάσταση είναι τέτοια στην Αυστραλία που αν οι παίκτες θέλουν να συμμετάσχουν χωρίς καραντίνα θα πρέπει να εμβολιαστούν. Αν δεν κάνεις το εμβόλιο θα πρέπει να κάθεσαι για δύο εβδομάδες στο δωμάτιό σου χωρίς να κάνεις προπόνηση. Στην περίπτωση αυτή εγώ προσωπικά θα εμβολιαστώ. Εκτιμώ ότι όποιος δεν το κάνει απλά θα χάσει το τουρνουά».

Μάλιστα κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού ο Σέρβος που έχει κατακτήσει 9 φορές το τουρνουά δεν είναι σίγουρος εάν θα συμμετάσχει.

Υπενθυμίζουμε πως ο 23χρονος σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως δεν θα κάνει το εμβόλιο από τη στιγμή που έχει την επιλογή, φαίνεται όμως πως άλλαξε άποψη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News