ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ: «Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση ο Λευτέρης Πετρούνιας» (vid)

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε σήμερα (22/10) για όσα είπε ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας αναφορικά με το κίνημα #metoo και τις σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Η Βασιλική Μιλούση μίλησε για τον Λευτέρη Πετρούνια και όλα όσα είχε δηλώσει ο ίδιος χθες (21/10) αναφορικά με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και το κίνημα #metoo.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη γι αυτά που είπε καθώς αναγνώρισε πως έκανε μια λάθος διατύπωση επι του θέματος. Μετά τις αμέτρητες αντιδράσεις που υπήρχαν, η Βασιλική Μιλλούση ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ, μάλιστα, τόνισε πως ήταν ο,τι χειρότερο έχει ζήσει μετά τον χαμό των γονιών της:

«Ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία που έχει, είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας.Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News