ΤΖΟΥΝΤΟ: Έξι μετάλλια για τον Άρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών

Μεγάλη ικανοποίηση στον Άρη με τον απολογισμό στην κορυφαία εσωτερική διοργάνωση με τον Αθανάσιο Μυλωνέλη να εμφανίζει τη μεγαλύτερη διάκριση με πρωτιά στα 81 κιλά και γενικά τα “κιτρινόμαυρα” μετάλλια να έρχονται στους άνδρες.

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξήρε τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις των αθλητών του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο. Η κορυφαία εσωτερική διοργάνωση αφορούσε άνδρες και γυναίκες κι έγινε το Σαββατοκύριακο στο Καματερό. Η αποστολή του Άρη κατέκτησε συνολικά έξι μετάλλια, όλα στους άνδρες.  

Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αθανάσιος Μυλωνέλης στα 81 κιλά, το ασημένιο πήραν ο Δαβίδ Καρακλίδης στα 100+ κιλά, ο Αλέξανδρος Πατινιώτης στα 90 κιλά και το ομαδικό του Άρη, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους ο Ελευθέριος Παναγιώτου στα 73 κιλά και ο Βασίλειος Μπριόλας στα 66 κιλά.

Γενικά στο ομαδικό ο Φίλιππος Αμυνταίου κατέκτησε την 1η θέση στους άνδρες και ο ΕΟΣ Αχαρνών την κορυφή στις γυναίκες. Ο Α.Σ. Άρης συνεχάρη τους αθλητές, τους προπονητές και τους υπεύθυνους του τμήματος Τζούντο για τις επιτυχίες τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News