ΜΑΪΚ ΤΑΪΣΟΝ: «Με έσωσε η μαριχουάνα!»

Ο Αμερικανός πυγμάχος εξομολογήθηκε ότι έγινε άλλος άνθρωπος όταν ξεκίνησε να καταναλώνει συστηματικά μαριχουάνα, καθώς του προσφέρει ηρεμία.

Ο Μάικ Τάισον παραχώρησε συνέντευξη στο «Yahoo Finance», όπου μίλησε για το παρελθόν του και ένα από τα πάθη του, την κάνναβη. Ο 55χρονος Αμερικανός πυγμάχος σκέφτεται ήδη το 2022, όταν θα αντιμετωπίσει σε αγώνα τον Λόγκαν Πολ, ο οποίος είχε ήδη αντιμετωπίσει τον Φλόιντ Μέιγουεδερ πριν από λίγους μήνες.

Ο Αμερικανός έχει παραδεχτεί πόσο «εκτός ελέγχου» ήταν σε όλη του την καριέρα, λίγο πριν αρχίσει να καπνίζει μαριχουάνα.

«Η ζωή μου ήταν απλά μίζερη, ήταν εκτός ελέγχου», είχε αναφέρει. «Μάλωνα με όλους. Αν κάποιος μου ζητούσε αυτόγραφο, θα του έδινα γροθιά στο πρόσωπο. Ήταν καταστροφικό, αλλά μετά την αποχώρησή μου άρχισα να καπνίζω», αποκάλυψε. «Τι λάθος ήταν… Έπρεπε να έκανα χρήση σε όλη μου την καριέρα. Θα έπρεπε να καπνίζω όταν αγωνιζόμουν γιατί με έβαλε σε διαφορετική ψυχική κατάσταση. Είμαι πολύ χαλαρός και όσο πιο χαλαρός είσαι, τόσο καλύτερος μαχητής είσαι, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση» πρόσθεσε.  

Πρέπει επίσης  να σημειωθεί ότι από τότε που ξεκίνησε τη χρήση μαριχουάνας, ο Μάικ Τάισον άλλαξε εντελώς τον τρόπο που λειτουργεί, έγινε πιο δημιουργικός και ιδιοκτήτης της Tyson Holistic, μιας αυτοκρατορίας στην οποία κερδίζει κάθε μήνα – περίπου 589.000 ευρώ. 

Ωστόσο, αυτή η συνήθεια προκάλεσε προβλήματα στο τέλος της καριέρας του, όταν η νίκη του εναντίον του Άντριου Γκολότα, δεν μέτρησε ποτέ το 2000 αφού βρέθηκε θετικός σε αυτή την ουσία. «Μου έβαλαν πρόστιμο για αυτό φυσικά, αλλά άξιζε τον κόπο», ομολόγησε τότε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News