ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Πρωταθλητής ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες στις νεάνιδες

Στο φινάλε του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο “Αντ. Πεπανός” της Πάτρας πήραν χρυσά μετάλλια ο ΝΟ Χανίων στο Ελεύθερο Ομαδικό και η Καράγγελου στο Ελεύθερο Σόλο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες πανηγύρισε τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, που έγινε στο κολυμβητήριο “Αντ. Πεπανός” της Πάτρας κι αποτέλεσε παράλληλα την τελευταία εγχώρια διοργάνωση του αθλήματος για το 2021.

Ο ΝΟΒΑ πρώτευσε στην τελική βαθμολογία των συλλόγων με 155,5 βαθμούς. Στη 2η θέση κατετάγη ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με μόλις ενάμιση βαθμό λιγότερο (154), ενώ 3ος ήταν ο Πανσερραϊκός με 122β..

Η τελευταία μέρα των αγώνων περιλάμβανε τους τελικούς στο Ελεύθερο Ομαδικό, όπου το χρυσό μετάλλιο πήραν τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων και στο Ελεύθερο Σόλο, όπου η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ κατέκτησε μία ακόμα πρωτιά.

Την ομάδα του ΝΟ Χανίων συγκρότησαν οι Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Μαρία Ξηφαράκη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη και Μαρία Κοκκινάκη. Βαθμολογήθηκε με 78,1667 β. Στο Ελεύθερο Σόλο, η Καράγγελου πρώτευσε με 81,2000 β.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News