ΚΥΠΡΟΣ: Στη τελική ευθεία η πώληση της Ομόνοιας

Ο Κύπριος μεγιστάνας, Τζον Χριστοδούλου, με εκτιμώμενη περιουσία που φθάνει τα 2,1 δισ. ευρώ, έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Ομόνοιας.

Ο Κύπριος μεγιστάνας, Τζον Χριστοδούλου, με εκτιμώμενη περιουσία που φθάνει τα 2,1 δισ. ευρώ, έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Ομόνοιας και ήδη οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως έχει επιβεβαιώσει και η κυπριακή ομάδα. 

Oι συζητήσεις με την πλευρά του Τζον Χριστοδούλου για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών συνεχίζεται και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να προγραμματιστεί συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, Σταύρο Παπασταύρου, για το θέμα αυτό.

Γίνεται λόγος για συμφωνία αγοράς όλου του πακέτου των μετοχών, με το ποσό να ανέρχεται στα 28 εκατ. ευρώ. Οπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ ο Χριστοδούλου δεν ενδιαφέρεται για αγορά μέρους των μετοχών, αλλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και ενδεχομένως εντός του μήνα να είναι εφικτό να υπάρξει οριστική συμφωνία. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News