ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Τετραήμερο με πρωταγωνιστές τα παιδιά
Στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας διεξάγονται από αύριο μέχρι την Κυριακή τα Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων/παμπαίδων-παγκορασίδων και τραβάνε τα βλέμματα.
Οι μικρές ηλικίες θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το τετραήμερο στην ελληνική πυγμαχία. Στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας διεξάγονται από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή τα Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων και μονοπωλούν το ενδιαφέρον για τους φίλους της πυγμαχίας. Τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα διεκδικήσουν τους πανελλήνιους τίτλους.
Θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες, αριθμός πολύ σημαντικός καθώς βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης στην Αγία Βαρβάρα οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:00, ενώ την Κυριακή οι τελικοί θα αρχίσουν στις 12:00.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας θα ακολουθήσει πιστά όλα τα υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά και όσων βρεθούν στο γυμναστήριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
