ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας περιόδου

Η έναρξη της περιόδου 2021-2022 προγραμματίστηκε για το διήμερο 4 και 5 Δεκεμβρίου με την Ημερίδα ορίων για Αστέρια 1-7, στην Αθήνα, ενώ το εθνικό πρωτάθλημα έχει προσδιοριστεί για τις 23-26 Ιουνίου.

Το διήμερο 4 και 5 Δεκεμβρίου θ’ αρχίσει η περίοδος 2021-2022 στην καλλιτεχνική κολύμβηση σύμφωνα με το συνοπτικό αγωνιστικό πρόγραμμα, που απέστειλε στα σωματεία της η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο διήμερο η αρχή στην Αθήνα με την Ημερίδα ορίων για Αστέρια 1-7.

Το Εθνικό Πρωτάθλημα έχει προσδιοριστεί για τις 23-26 Ιουνίου, ενώ μεταξύ των άλλων προβλέπεται η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών (Φουκουόκα, 13-29 Μαϊου) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών ( Ρώμη, 11-21 Αυγούστου).

Έχει αποφασιστεί επίσης η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων τον Ιούνιο (δεν έχουν προσδιοριστεί ημερομηνίες διεξαγωγής), καθώς και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Νεανίδων και Κορασίδων τον Αύγουστο (επίσης δεν έχουν προσδιοριστεί ημερομηνίες διεξαγωγής).

Μεταξύ των καινοτομιών που προβλέπονται στον εσωτερικό αγωνιστικό σχεδιασμό, η καθιέρωση στην ηλικιακή κατηγορία 8-9 ετών, του υβριδικού αγωνίσματος «Αγωνιστικό Παραμύθι» και σε όλες τις Κατηγορίες του αγωνίσματος Μικτό Ομαδικό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News