ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. : Αργυρό μετάλλιο στο τένις με αμαξίδιο
Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» πέτυχαν ιστορική διάκριση στο διπλό, με τους Παναγιώτη Χριστόφορο και Αριστομένη Νικολόπουλο να κατακτούν τη δεύτερη θέση.
Η ενημέρωση του συλλόγου:
Ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το τμήμα τένις με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» με θετικό πρόσημο.
Η ομάδα του κόουτς Ανδρέα Νίκα κατάφερε και έφερε το πρώτο μετάλλιο στον Σύλλογο που ήρθε στο διπλό, με τους Παναγιώτη Χριστόφορο και Αριστομένη Νικολόπουλο να κατακτούν τη δεύτερη θέση και ο Παναθηναϊκός πήρε την Τρίτη θέση στη συνολική βαθμολογία.
Στους σημερινούς τελικούς των διπλών ο ΠΑΟ είχε εκπροσώπηση και στον μικρό τελικό με τον Νίκο Γαστεράτο στο πλευρό του Διαλεκτόπουλου οι οποίοι έπαιξαν ένα ισχυρό ματς απέναντι στους Σταμάτη Μίνο και Στέφανο Μπάμπη και τελικά ηττήθηκαν με 2-6 και 5-7.
Στον μεγάλο τελικό οι Νικολόπουλος και Χριστόφορος κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Νο1 Στέφανου Διαμαντή και παρά την ήτττα με 6-3 και 6-1 κράτησαν ψηλά τη σημαία.
Φυσικά για ακόμα μια φορά συγκλονιστική ήταν η παρουσία 25 οπαδών του Παναθηναϊκού από το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές που έφεραν για τα καλά νέα δεδομένα στο άθλημα και την κερκίδα του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Το Θέατρο των Ονείρων του Ολυμπιακού: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο Καραϊσκάκη
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι στιγμές που λύγισε από συγκίνηση
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει με τον Ζότα Σίλβα
- Μαρινάκης: «Στείλαμε στην κυβέρνηση επιστολή για τη ρύθμιση του ύψους, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει καθυστερήσει»
- Γιάννης Μώραλης: «Είναι μία πρόταση που δεν ζητάει τίποτε από το ελληνικό κράτος, ούτε ένα ευρώ»
