ΤΖΟΥΝΤΟ: Πρωτιές για τον ΣΙΑΙ Κηφισιάς σε παίδες και κορασίδες

Στο Λουτράκι έγινε το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις μικρές ηλικίες με τον ΣΙΑΙ Κηφισιάς να κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία Β’ και τους Σπαρτιάτες και τη Σακούρα Κατερίνης να νικούν σε παίδες και κορασίδες Α’ αντίστοιχα.

Δύο πρωτιές κατέκτησε ο ΣΙΑΙ Κηφισιάς στο ομαδικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων Α΄ και παίδων/κορασίδων Β’, που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι. Αναδείχτηκε νικητής στη γενική κατάταξη των κατηγοριών παίδων Β’ και κορασίδων Β’.

Στους παίδες Α’ πρώτευσαν οι Σπαρτιάτες και στις κορασίδες Α’ η Σακούρα Κατερίνης.

Στους παίδες Α’ τη 2η θέση πήρε ο ΕΟΣ Αχαρνών και την 3η ο Α.Σ. Αρίσταρχος Κοζάνης. Στις κορασίδες Α΄ακολούθησαν τον ΑΣ SAKURA Κατερίνης ο Πανιώνιος στη 2η θέση και ο ΑΣ Σπαρτιάτες στην 3η,

Τη 2η θέση στους παίδες Β’ κατέκτησε ο ΑΟ Βικτωρία και την 3η ο Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου, ενώ στις κορασίδες Β’ ο ΣΑΠΚ Νεάπολης και την 3η ο Άρης Ιωαννίνων.

Τα ατομικά αποτελέσματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα βρουν στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας https://hjf.gr/apotelesmata-panellinioy-protathlima/.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News