ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΟΚ: Κατέκτησε τέσσερα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Sambo

Οι τζουντόκα του ΠΑΟΚ δοκίμασαν πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στο άθλημα του Sambo, αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στο Αμύνταιο και είχαν απολογισμό τέσσερα μετάλλια.

Ειδική αναφορά στο τμήμα τζούντο των νεαρών αθλητών του έκανε ο ΠΑΟΚ με αφορμή το γεγονός ότι δοκίμασε νέα αγωνιστική εμπειρία. Οι τζουντόκα του ΠΑΟΚ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο άθλημα του Sambo στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο. 
Ο απολογισμός τους ήταν τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο, οι προπονητές του ΠΑΟΚ έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι και το σωματείο έδωσε τα συγχαρητήριά του.

Ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας στην κατηγορία των 64 κιλών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Με αυτή τη διάκριση μάλιστα, εξασφάλισε την παρουσία του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Sambo εφήβων, που θα διεξαχθεί στις 18-19 Δεκεμβρίου στην Λεμεσό της Κύπρου. 
Ο Δημήτρης Ιωαννίδης στην κατηγορία των 64 κιλών πήρε το αργυρό μετάλλιο, όπως και ο Ανέστης Γεωργιάδης στην κατηγορία των 79 κιλών. Στα κορίτσια η Ζωή Γερομήτρου κατέλαβε την 3η θέση στα 59 κιλά. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News