ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ: «Περιμένω μία σπουδαία μάχη αύριο»

Οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον που θα εκκινήσει αύριο από την πρώτη θέση του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την pole position στις κατακτήριες δοκιμές του GP Σαουδικής Αραβίας, μετά από την πρόσκρουση του Μαξ Φερστάπεν στον τοίχο της τελευταίας στροφής στα τελευταία δευτερόλεπτα του Q3. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως είναι περήφανος για ό,τι έχει πετύχει με την ομάδα του και περιμένει μία σπουδαία μάχη στον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν γρήγροι στις δοκιμές αλλά για κάποιο λόγο στις τρίτες δοκιμές και ειδικά στις κατατακτήριες μας έλειπε λίγη ταχύτητα, πασχίζαμε με τα ελαστικά. Οπότε για εμάς το 1-2… Είμαι πολύ περήφανος για τον Βάλτερι, για τα παιδιά, τους άντρες και τις γυναίκες της ομάδας μας που δουλεύουν τόσο σκληρά. Οπότε ναι, είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Αυτοί οι τύποι ήταν απλά τόσο γρήγοροι. Η Red Bull σε αυτή την πίστα είναι το κάτι άλλο. Αλλά δεδομένου του που βρισκόμασταν, είμαι περήφανος που καταφέραμε ό,τι καταφέραμε. Πάντα είμαστε πιο κοντά σε συνθήκες αγώνα. Πιστεύω ότι οι συστοιχίες γύρων μου ήταν καλές χθες, αλλά προφανώς εκείνοι διόρθωσαν κάτι, το στήσιμο που είχαν χθες, και ήταν πολύ ταχείς σήμερα. Οπότε, περιμένω μια στενή μάχη αύριο, αλλά ο Βάλτερι κι εγώ θα είμαστε μέσα σε αυτήν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News