ΚΟΕ: Στη Θεσσαλονίκη ο Γιαννόπουλος για επαφές με σωματεία και φορείς

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος προγραμμάτισε για το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους σωματείων της ομοσπονδίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη ώστε να έρθει σε επαφή με εκπροσώπους σωματείων και δήμων προγραμμάτισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος. Είναι για το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των συναντήσεών του με τα σωματεία-μέλη και ανθρώπους της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θα τα πει διαδοχικά με τον πρόεδρο του Ηρακλή Γ.Σ Φώτη Θέο, τον πρόεδρο του Άρη Θεσσαλονίκης Λευτέρη Αρβανίτη και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή. Το μεσημέρι της Παρασκευής θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, στο δημαρχείο της πόλης και το βράδυ με τους εκπροσώπους σωματείων από τη Μακεδονία, στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Παλαί ντε Σπορ. Το πρωί του Σαββάτου ο Γιαννόπουλος θα επισκεφθεί τα κολυμβητήρια Εθνικό και Ποσειδώνιο.

Χτες στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΚΟΕ δέχτηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Αυγερινό Μεσινέζη και Γιώργο Πασσιά αντίστοιχα και συζήτησε θέματα που αφορούν τα αθλήματα του υγρού στίβου και τη δραστηριοποίηση του συλλόγου στην ακριτική Θράκη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News