ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων στο τουρνουά της Σερβίας

Στους αγώνες, που έγιναν στην πόλη Κικίντα, πήραν μέρος νεαροί Έλληνες πυγμάχοι το Σαββατοκύριακο και κατέκτησαν συνολικά επτά χρυσά, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η Σερβία έγινε και πάλι πεδίο για πολύ παραγωγική δράση από τους Έλληνες πυγμάχους. Το Σαββατοκύριακο διεθνείς των νεαρών ηλικιών αγωνίστηκαν στην πόλη Κικίντα, όπου έγινε το διεθνές τουρνουά με την ονομασία «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα» και πρωταγωνίστησαν. 

Κατέκτησαν συνολικά εφτά χρυσά, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο, δίνοντας συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα και, ειδικότερα για τη Σερβία, στα μετάλλια που είχαν πάρει τον περασμένο Νοέμβριο στο τουρνουά “Momcilo Mosa Savic”. 

Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκαν οι Κώστας Σαργιαννίδης, Γιώργος Πλέας, Γιώργος Κωνσταντινούδης, Ζαχαρία Λαγούδη, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Μαρία Γεωργοπούλου και Ιωάννα Κάντζαρη. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Αντώνης Βελής, Ρέμος, Ευθυμιάδης και το χάλκινο η Μερίεβα Ντασιονάκη. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Αντρέας Γιαννακόπουλος και Νίκος Πλέας. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News