OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΛΟ: Ψηλά στη λίστα για αντί - Παυλίδης, ο Αλεξάντερ Τσίριτς
Μετά την αποχώρηση του Χάρη Παυλίδη από την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον προπονητή για τη διαδοχή του Έλληνα τεχνικού, με τον Αλεξάντερ Τσίριτς να βρίσκεται ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα
O Oλυμπιακός κατέκτησε μία ακόμη κούπα στο γυναικείο πόλο, την πέμπτη του ευρωπαϊκή, μετά την επικράτηση με 14-11 στο Παπαστράτειο επί της Κίρισι.
Ο αρχιτέκτονας όλης αυτής της προσπάθειας, Χάρης Παυλίδης αποχώρησε από το τιμόνι της ομάδας, με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Έλληνα προπονητή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sportday.gr, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Αλεξάντερ Τσίριτς, με τον 43χρονο τεχνικό να φαντάζει ο ιδανικός για να διαδεχθεί τον Χάρη Παυλίδη.
Ο Σέρβος προπονητής αυτήν την στιγμή δουλεύει στην ανδρική Εθνική ομάδα πόλο του Ιράν, όμως το συμβόλαιό του όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεωθεί και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα, ο Χάρης Παυλίδης φέρεται να τον έχει προτείνει ο ίδιος στη διοίκηση του συλλόγου, χωρίς βέβαια να έχει γίνει κάποια κρούση ακόμη, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις.
Ο Αλεξάντερ Τσίριτς είναι πασίγνωστος στο χώρο του υδάτινου αθλητισμού, αφού έχει κατακτήσει τρία Ολυμπιακά μετάλλια με την Σερβία, ενώ έχει πανηγυρίσει τίτλους και σε συλλογικό επίπεδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΠΡΕΣΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-7: Πρώτη ήττα για τους «ερυθρόλευκους»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
