ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Ποιος ήταν ο κορυφαίος αθλητής/αθλήτρια του ΠΑΟΚ το 2021;

Το sportday.gr σας καλεί να ψηφίσετε τον κορυφαίο αθλητή/αθλήτρια του ΠΑΟΚ μέσα στο χρόνο που φεύγει…

Το 2021 είναι μια χρονιά στην οποία οι ομάδες γυναικών του ΠΑΟΚ άφησαν το στίγμα τους με τα τρόπαια που κατέκτησαν, την ώρα που η ανδρική ομάδα του Δικεφάλου του βορρά πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της τον πέμπτο της τίτλο τις τελευταίες πέντε σεζόν, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η ομάδα μπάσκετ έκανε μεγάλα βήματα προόδου όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, η ομάδα χάντμπολ γνώριζε πως η ΑΕΚ είναι σε άλλο επίπεδο και την κόντραρε όσο μπορούσε, ενώ καταγράφηκαν διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιος ήταν ο κορυφαίος αθλητής ή αθλήτρια του ΠΑΟΚ σε όλα τα σπορ την χρονιά που μας πέρασε. Στο sportday.gr επιλέξαμε 10 αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν για τον σύλλογο σε μια γεμάτη παρά τα όποια προβλήματα σεζόν και σας δίνουμε την δυνατότητα να αποφασίσετε εσείς ποιος ήταν ο κορυφαίος.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022 και στις 7/1 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΘΩΜΑΗΣ ΒΑΡΔΑΛΗ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Η διεθνής επιθετική μέσος και αρχηγός του Δικεφάλου, διανύει την 15η της σεζόν με τη φανέλα της ομάδας και έχει συνδέσει το όνομά της με τους περισσότερους από τους 16 τίτλους που έχει ο σύλλογος.

ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): «Τους τελικούς, δεν τους παίζεις, τους κερδίζεις, και από όσο θυμάμαι, δεν έχω χάσει κανέναν». Αλήθεια λέει. Δυο τελικούς έχει με τον ΠΑΟΚ, ισάριθμα γκολ και τρόπαια.

ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Η κερκίδα τον γουστάρει λες και τον ήξερε από παλιά. Και με τον στυλ του, και φυσικά τις ασίστ και τα γκολ του, φροντίζει να αιτιολογεί αυτή την αγάπη που εισπράττει.

ΠΙΛΑΤΟΣ ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ (ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ): Ένα από τα μέλη της ομάδας που έχτισε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στο άθλημα και έβαλε το λιθαράκι του, για το πρωτάθλημα του Δικεφάλου του βορρά, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (ΜΠΑΣΚΕΤ): Όταν βρέθηκε στον ΠΑΟΚ το 2012 από τους Ίκαρους Σερρών, στα 30 του, ούτε που φανταζόταν ότι θα έμενε εννιά χρόνια και θα έμπαινε στο πάνθεον των συμμετοχών.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΡΤΕΚΗ (ΒΟΛΕΪ ): Ο ΠΑΟΚ, με τη βοήθεια του Κώστα Αμοιρίδη, θέλησε να μπει δυναμικά στο βόλεϊ γυναικών και η Ευαγγελία Μερτέκη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο πρώτο τρόπαιο του συλλόγου, που ήρθε φέτος.

ΘΑΝΟΣ ΤΕΡΖΗΣ (ΒΟΛΕΪ): Βρέθηκε στον ΠΑΟΚ στα 36 του, το καλοκαίρι του 2015. Αν κάποιος νόμιζε ότι εκείνη θα ήταν, λόγω ηλικίας η τελευταία του χρονιά, να ξέρει πως φέτος διανύει την 7η τελευταία, και συνεχίζει…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Ο 19χρονος πρόλαβε να λάμψει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τόσο ώστε η Νόριτς να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής της και να τον κάνει δικό της έναντι 10 εκ. Ευρώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΕΡΙΔΗΣ (ΠΑΛΗ): Ούτε ένα ούτε δυο, ούτε καν δέκα. Ο Δημήτρης Τσεκερίδης έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος έντεκα συνεχόμενες χρονιές στην κατηγορία του, και δεν έχει διάθεση να σταματήσει.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΟΥ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ): Η 25χρονη πλέιμεικερ είναι μια από τις αθλήτριες που έχει σηκώσει και τα τρία διαδοχικά νταμπλ των «ασπρόμαυρων» στην εποχή της… Χαντμπολικής κυριαρχίας.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News