ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Αναβλήθηκαν η Σχολή Κριτών και η Β’ φάση Αναπτυξιακού προγράμματος

Πρώτες αναβολές δράσεων στη νέα χρονιά και από την Κολυμβητική Ομοσπονδία, η οποία δεν θα προχωρήσει στη διεξαγωγή δύο εκδηλώσεων, που ήταν να γίνουν μέχρι τα μέσα του μήνα σε τρεις περιοχές.

Δύο διαδοχικές εκδηλώσεις στην τεχνική κολύμβηση σε τρεις διαφορετικές πόλεις ανέβαλλε η Κολυμβητική Ομοσπονδία λόγω της υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. Δεν είναι η πρώτη τέτοια απόφαση, που πήρε τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι η πρώτη στο νέο έτος, όπου έχει τονίσει ότι θ’ αποφασίσει κατά περίπτωση για αναβολές αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ: «Η εξέλιξη της πανδημίας, οδηγεί σε αναβολές δράσεων της ΚΟΕ, που, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία και για την προστασία της κοινότητας των αθλημάτων της.

Έτσι, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το διήμερο 7-8 Ιανουαρίου στη Νέα Ιωνία Βόλου (Δημοτικό κολυμβητήριο), Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Τεχνικής κολύμβησης και η δεύτερη φάση του Αναπτυξιακού προγράμματος του αθλήματος στη νότια Ελλάδα (Αθήνα, 8-9 Ιανουαρίου και Κρήτη 15-16 Ιανουαρίου)».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News