ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΑΕΚ και μίλησαν για τη νέα χρονιά οι προπονήτριες του τμήματος

Η Ελένη Γεωργίου και η Δέσποινα Θεοδωρίδου, βρέθηκαν στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και συζήτησαν με τη διοίκηση τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Λίγο καιρό μετά τη λήξη της καραντίνας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό το τμήμα Συγχρονισμένης – Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της ΑΕΚ ξαναμπήκε σε φυσιολογικούς ρυθμούς κι έχει ήδη κάνει το πλάνο του για τη νέα χρονιά. Έτσι, έχουν απευθύνει κάλεσμα εν όψει της ερχόμενης περιόδου και άπαντες στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια αναμένουν τις εγγραφές μικρών και μεγάλων στο τμήμα.

Οι προπονήτριες της ΑΕΚ, Ελένη Γεωργίου και Δέσποινα Θεοδωρίδου, βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τις υποδέχθηκαν η Μαρία Τσουρή και η Μαρία Μπαλωμενάκη.

Οι καταξιωμένες αθλήτριες και προπονήτριες υπέγραψαν και τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΚ, ενώ ακολούθησε και συζήτηση γύρω από το σχεδιασμό του τμήματος.

Οι ακαδημίες συγχρονισμένης κολύμβησης έχουν αρχίσει τις εγγραφές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την τελική δύναμη των αθλητών, η οποία θα προπονείται στο ΟΑΚΑ, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News