ΕΟΕ: Μαζί με το Ερρίκος Ντυνάν και στον δρόμο για το «Παρίσι 2024»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανανέωσε τη συνεργασία της με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ως υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Παρίσι 2024 και σήμερα υπογράφτηκαν τα συμβόλαια.

Νέα πολύ σημαντική χορηγική συμφωνία για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η ΕΟΕ θα είναι μαζί με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η ανανέωση της συνεργασίας της ΕΟΕ με το Ερρίκος Ντυνάν ως Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Παρίσι 2024, επισφραγίστηκε σήμερα από τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και τον πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο του Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter Θέμο Χαραμή, οι οποίοι συνυπέγραψαν τη σύμβαση για τον νέο κύκλο της κοινής πορείας. 

Η συνεργασία, που εξασφαλίζει τη δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των αθλητών – σε επίπεδο προαθλητικού ελέγχου, διαγνωστικών εξετάσεων, αλλά και επεμβάσεων ή νοσηλείας, σε όποια περίπτωση τυχόν απαιτηθεί – ενισχύει ουσιαστικά το σύνολο των αθλητών και αθλητριών που θα προετοιμαστούν για συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, καθώς συνοδεύει την προσπάθειά τους με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα της χώρας, πιστοποιημένο από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

Πρόκειται για κοινωνική χορηγία που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Παρίσι 2024», το οποίο έχει σχεδιάσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στοχεύοντας να στηρίξει σε πολλαπλά επίπεδα το πλάνο της Ολυμπιακής προετοιμασίας και την ομάδα των αθλητών και αθλητριών που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιακή Αποστολή.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αποτέλεσαν μια αφετηρία και, παρά τη δοκιμασία της πανδημίας, το αποτέλεσμα μας έκανε όλους υπερήφανους. Εξίσου υπερήφανοι και βέβαιοι για νέα επιτυχή αποτελέσματα είμαστε με την ανανέωση της συνεργασίας, καθ΄ οδόν προς το Παρίσι το 2024. Με την απόφαση αυτή βρισκόμαστε δίπλα στους αθλητές ως Υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και στηρίζουμε έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολό του και τους αθλητές και αθλήτριες που τον υπηρετούν και θέλουν να σηκώσουν τη χώρα μας ψηλότερα», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Θέμος Χαραμής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ανέφερε: «Το Ερρίκος Ντυνάν συνεχίζει να προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και επεμβάσεις σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, εξασφαλίζοντας όλους τους αθλητές μας. Πρόκειται για βοήθεια που αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο σημαντική είναι, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε άτομα που γυμνάζονται και προπονούνται εντατικά πολλές ώρες την ημέρα και η περίπτωση τραυματισμού είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο που μπορεί να έχουν στον δρόμο για το Παρίσι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News