ΑΟ ΘΗΡΑΣ: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελισάβετ Σκούνα
Στη θέση του πασαδόρου ενισχύθηκε ο ΑΟ Θήρας, με την Ελισάβετ Σκούνα, όπως έκανε γνωστό μέσα από την ανακοίνωσή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στον ΑΟ Θήρας θα συνεχίσει την καριέρα της η Ελισάβετ Σκούνα. Η 27χρονη πασαδόρος μετά το πέρασμά της από την ΕΑ Πατρών, θα αγωνίζεται στην ομάδα της Σύρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:
«Έναρξη συνεργασίας του Α.Ο. Θήρας με την Ελισάβετ Σκούνα
Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 27χρονη Ελισάβετ (Ελίζα) Σκούνα.
Η πρώην αθλήτρια της ΕΑ Πατρών που γεννήθηκε στις 16/9/1994 στη Σάμο, έχει ύψος 1,78μ. και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου, εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου, στο πλαίσιο της δεύτερης μεταγραφικής περιόδου 2021-2022 της Volleyleague γυναικών.
Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Πανναξιακό, με την ομάδα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι και την Α2 κατηγορία. Επίσης στο παρελθόν η Σκούνα αγωνίστηκε σε Αργυρούπολη (2013/14), Ο.Φ. Γέρακα (2014/15), Αναγέννηση Σάμου (2016/17), Πήγασο Χαϊδαρίου (2017-18) Ομόνοια Ναυπάκτου (2018/20), ενώ τη σεζόν 2020/21 έπαιξε και πάλι στην Α2 Γυναικών με την ΕΑ Πατρών.
Η Ελισάβετ είναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή του ΠΑΣ Νάξου, Δημήτρη Σκούνα, ο οποίος μεταξύ άλλων ομάδων στην καριέρα του, στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική με Ολυμπιακό, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει στην οικογένειά του την Ελισάβετ Σκούνα και της εύχεται, πρώτα από όλα υγεία και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών & ομαδικών της στόχων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
