ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Γεωργιάδου και Γκουντούρα κάνουν στη Γεωργία την αρχή για το 2022

Οι κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες στη σπάθη, η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα κάνουν αύριο την πρεμιέρα τους στο νέο έτος, καθώς παίρνουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τιφλίδας κυνηγώντας νέες διακρίσεις.

Στη Γεωργία θα κάνουν η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα την πρεμιέρα τους σε διεθνείς αγώνες για το 2022. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τιφλίδας πιο συγκεκριμένα, το οποίο αρχίζει αύριο με τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες στη σπάθη να επιδιώκουν νέες διακρίσεις.

Ήταν μέσα Νοεμβρίου όταν η Γεωργιάδου και η Γκουντούρα αγωνίστηκαν στον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ορλεάνης και είχαν κατακτήσει το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα. Δύο μήνες μετά μετέχουν σε νέο αγώνα της κορυφαίας σειράς και θέλουν να εμφανιστούν στην ίδια καλή κατάσταση διεκδικώντας μετάλλια. Στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη η Γκουντούρα φιγουράρει στο νούμερο 12 και η Γεωργιάδου στο 17.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα θα έχει συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ξίφους ασκήσεως ανδρών με τον Νίκο Κοντοχριστόπουλο και τον Ηλία Ρίζο. Οι αγώνες γίνονται αύριο και μεθαύριο στο Παρίσι.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News