ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.: Οδηγίες προς τα μέλη ενόψει της Διπλής Ανάπλασης

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με ανακοίνωσή του παρέχει οδηγίες στα μέλη του συλλόγου, αντιλαμβανόμενος τη σημαντικότητα της χρονικής στιγμής σχετικά με το θέμα της Διπλής ανάπλασης και κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους-ες στο αρμόδιο τμήμα.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με ανακοίνωσή του παρέχει οδηγίες στα μέλη του συλλόγου, «αντιλαμβανόμενος τη σημαντικότητα της χρονικής στιγμής σχετικά με το θέμα της Διπλής ανάπλασης». Σημειώνει παράλληλα ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά:

«Ο Σύλλογος αντιλαμβάνεται τη σημαντικότητα της χρονικής στιγμής που διανύουμε σχετικά με το θέμα της Διπλής ανάπλασης και αφουγκραζόμενος τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου κατευθύνει τους ενδιαφερόμενους-ες στο αρμόδιο τμήμα.

Αναμφίβολα η στιγμή είναι σημαντική και είναι τεράστιο το ενδιαφέρον των αιώνια πιστών είτε να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, είτε να τις επαναενεργοποιήσουν, ακόμα και να γραφτούν νέα μέλη (για μελλοντικές ψηφοφορίες και αποφάσεις), καθώς  η αξία της δυνατότητας συμμετοχής στα Παναθηναϊκά κοινά είναι τεράστια.

Ο καθένας και η καθεμία μπορούν να γραφτούν μέλη στον Σύλλογο μέσω Viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-ao/eggrafi-melous-2021-22/

Από κει και πέρα το τμήμα μελών του Συλλόγου είναι ανοιχτό Δευτέρα-Παρασκευή 10π.μ.-4μ.μ.  δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι –ες μπορούν ακόμα να επικοινωνήσουν μέσω mail στο [email protected]  ή τηλεφωνικά στο 2114117600». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News