ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ: Ποια ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού θα γίνουν με 1.000 θεατές

Λόγω της παράτασης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό οι αγώνες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τη Super League και Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague με Ερυθρό Αστέρα, Ζαλγκίρις, Μπασκόνια θα διεξαχθούν με μάξιμουμ 1.000 θεατές

H Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων στη σημερινή (19/1) συνεδρίαση αξιολόγησε τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και αποφάσισε να προτείνει την παράταση των περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η παράταση είναι και επίσημη. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: «Σήμερα, Τετάρτη 19/1, συνεδρίασε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εξετάσει τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Αποφασίστηκε ομόφωνα τα μέτρα που ισχύουν, να παραταθούν για μια εβδομάδα».

Η απόφαση αυτή δεν αλλάζει το καθεστώς που ισχύει για τα γήπεδα όπου από τις 3 Ιανουαρίου επιτρέπεται να βρίσκονται θεατές σε ποσοστο 10% αλλά με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα.

Το γεγονός επηρεάζει τέσσερα σημαντικά ματς που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στην Ελλάδα την εβδομάδα 24-31 Ιανουαρίου.

Οι αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

-Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ στις 26 του μήνα για την 18η αγωνιστική της Euroleague

-ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα στις 30 του μήνα για την 20η αγωνιστική της Super League

Ολυμπιακός- Ερυθρός Αστέρας στις 27 του μήνα αγωνιστική της Euroleague

-Παναθηναϊκός – Μπασκόνια στις 28 του μήνα για την 23η αγωνιστική της Euroleague

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει ότι όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα οι αγώνες του στην Τούμπα θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News