ΟΑΚΑ: Σε μερική επαναλειτουργία αύριο για προπονήσεις αθλητών

Η διεύθυνση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών ανακοίνωσε ότι η εγκατάσταση ανοίγει μερικώς την Πέμπτη «μόνο για τις απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων», καθώς υπάρχει ακόμα μεγάλη ποσότητα χιονιού.

Σε κανονικούς ρυθμούς προσπαθεί να επανέλθει σιγά-σιγά και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, που επλήγη από την κακοκαιρία. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνση το ΟΑΚΑ τίθεται από αύριο Πέμπτη σε μερική επαναλειτουργία. Από τις 9:00 συγκεκριμένα οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν «μόνο για τις απολύτως απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων», ενώ το σύνολο των εγκαταστάσεων θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για το κοινό και τους αθλούμενους. 

Συσσωρευμένη μεγάλη ποσότητα χιονιού

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού που έχει μαζευτεί στο σύνολο του Ολυμπιακού Κέντρου. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν ο στόχος της είναι να επανέλθουν οι εγκαταστάσεις σε πλήρη λειτουργία από το πρωί της Παρασκευής 28/1.

Παράλληλα, η διεύθυνση του ΟΑΚΑ επισημαίνει ότι «οι αθλητές που θα βρεθούν αύριο στις εγκαταστάσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News