Παναθηναϊκός: Απίστευτη έκρηξη Βέλεθ «είναι ντροπή, παίζουν με το ψωμί μας!»

Ο Φραν Βέλεθ του Παναθηναϊκού απασφάλισε στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα.

Ο Φραν Βέλεθ του Παναθηναϊκού απασφάλισε στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε με σκληρή γλώσσα για την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού από τον διαιτητή του σημερινού, χωρίς να παραγνωρίσει ταυτόχρονα πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραν Βέλεθ:

«Όλοι είδατε το παιχνίδι, είναι τρεις ήττες πολύ σκληρές για μας, αλλά όσα γίνονται είναι ντροπή. Αυτά που μας κάνουν στα τελευταία παιχνίδια είναι αχαρακτήριστα. Πλέον όλοι, οι φίλαθλοι, οι παίκτες, η ομάδα πρέπει να πούμε αρκετά. έφεραν ένα διαιτητή από τη Λετονία, καλύτερα να φέρνουν Έλληνες.

Πρέπει να βαρέσουμε τη γροθιά στο τραπέζι και να πούμε αρκετά. Παίζουν με εμάς, με το ψωμί μας και το ψωμί των οικογενειών μας. Είναι ντροπή. Καθαρό πέναλτι δεν μας έδωσαν, από το 10ο λεπτό μας λέει πιο γρήγορα να παίξουμε ο διαιτητής, την άλλη εβδομάδα να έρθουν άλλοι να παίξουν, εμείς δεν μπορούμε έτσι. Αυτά που μας κάνουν είναι ντροπή, αυτά που γίνονται εις βάρος της ομάδας μου είναι ντροπή.

Κάναμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά με αυτή την κατάσταση εις βάρος μας δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Πλέον η κατάσταση είναι στο απροχώρητο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News