Γυμναστική Παγκόσμιο Κύπελλο: Την 7η θέση ο Τανταλίδης στο έδαφος

Στην πρώτη εμφάνιση του στη χρονιά ο Αντώνης Τανταλίδης πήρε την 7η θέση στον τελικό των ασκήσεων εδάφους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, που συνεχίζεται στο Κότμπους της Γερμανίας.

Την 7η θέση κατέκτησε ο Αντώνης Τανταλίδης στον τελικό των ασκήσεων εδάφους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους. Ο πρωταθλητής μας έδωσε στη γερμανική πόλη τον πρώτο του φετινό αγώνα και είχε θετική απόδοση.

Στον τελικό του Σαββάτου 26/02 συγκέντρωσε 13,233 β.. Την πρωτιά πήρε ο Λευκορώσος Γιαχόρ Σαραμκόφ (13,933 β.), 2ος κατετάγη ο Κροάτης Αουρέλ Μπένοβιτς (13,766 β.) και 3ος ο Ιταλός Τόμας Γκράσο (13,700 β.).

Να σημειωθεί ότι χάρη στην παρουσία του στο «Τοπ 12» του εδάφους, ο Τανταλίδης κέρδισε τους πρώτους του πόντους στην παγκόσμια κατάταξη, μέσω της οποίας οι σπεσιαλίστες κάθε οργάνου μπορούν να φτάσουν στην απευθείας πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του φθινοπώρου, με βάση τις συνολικές επιδόσεις τους στους φετινούς αγώνες της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Η διοργάνωση του Κότμπους ολοκληρώνεται την Κυριακή 27/02 με το δεύτερο σκέλος των τελικών οργάνων και με τη συμμετοχή του Νίκου Ηλιόπουλου μεταξύ των οκτώ φιναλίστ του μονόζυγου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News