Πυγμαχία: Συλλογή μεταλλίων από τους Έλληνες αθλητές στη Ρουμανία
Στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας οι Έλληνες πυγμάχοι κάνουν αισθητή την παρουσία τους, καθώς μία μέρα πριν από το φινάλε έχουν ήδη κατακτήσει 11 μετάλλια, το ένα χρυσό από την Άννα Μαρία Τριφύλλη στα 46κ.
Αφήνουν έντονα το αποτύπωμά τους οι Έλληνες πρωταθλητές, που παίρνουν μέρος στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας της Ρουμανίας. Ήδη το Σάββατο 26/02 είχαν στη συλλογή τους έντεκα μετάλλια.
Το Σάββατο το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 46κ. κατέκτησε η Άννα Μαρία Τριφύλλη, ενώ το ασημένιο φόρεσαν στο στήθος οι Μαρία Γεωργοπούλου (54κ.) και Ιωάννα Κάντζαρη (57κ.). Ο Βελής Ρέμος (54κ.) και η Ελένη Χολίδη (52κ. Νεανίδων) συμπλήρωσαν το παζλ των επιτυχιών στις 26/02, καθώς κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.
Στους τελικούς της Κυριακής αγωνίζονται οι: Κώστας Σαρηγιαννίδης (50κ.), Γιώργος Πλέας (57κ.), Βασίλης Τοπαλος (60κ.), Λευτέρης Τσεβρενίδης (75κ.), Ζαχαρίας Λαγούδης (71κ.) και Μιχάλης Τσαμαλίδης (86κ.).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
