Ξιφασκία: Δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ η Γκουντούρα, φεύγει και επίσημα από την ΑΕΚ

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών ενέκρινε τη μεταγραφή της Δώρας Γκουντούρα στον Αρίστων Παιανίας από την ΑΕΚ, ενώ την ίδια στιγμή δικαίωσε για μετεγγραφή πέντε ακόμη αθλητές της ξιφασκίας από τη Φλώρινα.

Αποφάσεις επί αιτημάτων για μετεγγραφή στην ξιφασκία πήρε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών και η υπόθεση της Δώρας Γκουντούρα εναντίον της ΑΕΚ ήταν εκείνη που ξεχώριζε. Η πρωταθλήτρια της σπάθης είχε προσφύγει στην αρχή της σεζόν για να μετακινηθεί από την ΑΕΚ στον Αρίστωνα Παιανίας και το ΑΣΕΑΔ τη δικαίωσε.

Ενέκρινε την μεταγραφή της, συνεπώς και επίσημα πλέον η Γκουντούρα, που άρχισε εξαιρετικά τους αγώνες στο 2022 με το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης στην Τιφλίδα φεύγει από την ΑΕΚ κι εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας της Παιανίας.

Το ΑΣΕΑΔ ασχολήθηκε και με πέντε αθλητές του ΟΞ Φλώρινας, τους οποίους επίσης δικαίωσε σε ανάλογη περίπτωση. Παίρνουν κανονικά μεταγραφή στον Γ.Ε. Φλώρινας, ενώ αρχικά το αίτημά τους είχε απορριφθεί από την ελληνική ομοσπονδία ξιφασκίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News