ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ντούνης
Μία ακόμα ελληνική επιτυχία για το άθλημα, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη.
Ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Βασίλης Ντούνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο, που διεξάγεται στη Βαρσοβία.
Ο αθλητής του «τριφυλλιού» τερμάτισε πρώτος στους αγώνες του ομίλου του με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς και πέρασε στους «32» της διοργάνωσης.
Στη φάση των «16» νίκησε τον Πολωνό Τετρέρ με 15-9 και στη συνέχεια επιβλήθηκε του Ουκρανού Αντρέι Άνταμτσουκ, ο οποίος μάλιστα είχε αναδειχτεί “χρυσός” Παραολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016.
Ο Ντούνης τα έπαιξε όλα για όλα για την πρόκριση στον τελικό με τον Γάλλο Λεμονουά, αλλά “λύγισε” και ηττήθηκε με 15-13.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
