Τάε κβον ντο ΑΕΚ: Κούτρας και Φεύγα οι προπονητές του τμήματος
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι οι πρωταθλητές Δημήτρης Κούτρας και η Μαρία Φεύγα αναλαμβάνουν προπονητές του τμήματος τάε κβον ντο του συλλόγου.
Δύο νεαροί πρωταθλητές, ο Δημήτρης Κούτρας και η Μαρία Φεύγα, αναλαμβάνουν προπονητές στο τάε κβον ντο της ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση από το αθηναϊκό σωματείο ανέφερε:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι προπονητές του τμήματος Τάε κβον ντό αναλαμβάνουν ο Δημήτρης Κούτρας και η Μαρία Φεύγα.
Ο Δημήτρης Κούτρας είναι απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με ειδικότητα Tae Kwon Do. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και 4 dan, ενώ στα 25 του χρόνια ήδη μετρά Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις.
Η Μαρία Φεύγα σε ηλικία 20 ετών μετρά 6 συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα. Έχει κατακτήσει την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τόσο ως Κορασίδα, όσο και ως Νεάνιδα. Από το 2013 έως και σήμερα έχει κατακτήσει Πρωταθλήματα Ελλάδος σε διάφορες κατηγορίες και πολλές ακόμα διακρίσεις».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός AKTOR - Μπουργκ, Παρτίζαν - ΠΑΟΚ
