Άννα Κορακάκη: Νόσησε από κορωνοϊό και χάνει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Άτυχη στάθηκε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη και καθώς νόσησε από covid δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Ο κορωνοϊός κρατάει την Άννα Κορακάκη έξω από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής. Νόσησε από covid την τελευταία στιγμή και ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση, που θα γίνει στη Νορβηγία, τουλάχιστον στο πιστόλι 10 μέτρων.

Η Κορακάκη έφτασε στη Νορβηγία και εκεί υποβλήθηκε όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, σε μοριακό τεστ με το τεστ να βγαίνει θετικό. Έτσι, είναι σε καραντίνα σε ξενοδοχείο και περιμένει να αναρρώσει.

Η Κορακάκη έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώσει τους ακόλουθούς της.

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έχοντας προσβληθεί από τον ιό COVID-19, με πολύ μεγάλη λύπη, δεν εκπροσωπώ τη χώρα μας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10μ που λαμβάνει χώρα στη Νορβηγία. Βρέθηκα θετική στα τεστ που υποχρεούνται όλες οι αποστολές να υποβληθούν κατά την άφιξή τους· ως εκ τούτου, βρίσκομαι για τρίτη ημέρα σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, όπως και για όσο ορίζουν τα πρωτόκολλα της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και του κράτους της Νορβηγίας.

Δεν το περνάω με ιδιαίτερη ευκολία, αισιοδοξώ όμως με τις μέρες να ανακάμψω και να επιστρέψω διπλά δυνατότερη στους αγώνες μας!

Εύχομαι περαστικά σε όλους όσοι νοσούν και χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και τους ανθρώπους που γιορτάζουν σήμερα!»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News