Ελευθέρα Πάλη: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης νίκησε στον τελικό της κατηγορίας 79 κιλών τουν Ασφάρ Ασίροφ από το Αζερμπαϊτζάν και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη.
Ο Κουγιουμτίδης έκανε το… νταμπλ καθώς πριν από λίγες μέρες είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23!
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Ουγγαρία, νίκησε ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα τον Ασίροφ με 7-6.
Ο Κουγιουμτσίδης προηγήθηκε 5-0 αλλά ο Αζέρος μείωσε σε 5-4 και το φινάλε υπήρξε δραματικό καθώς ο Ασίροφ έκανε challenge για την τελευταία λαβή!
Τελικά οι κριτές έδωσαν από δύο βαθμούς στον κάθε παλαιστή, διαμορφώνοντας το 7-6 που έστειλε τον Κουγιουμτσίδη στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- Χέιζ-Ντέιβις: Ξανά σε άλλη ήπειρο ο σταρ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οριστικά τέταρτος! - Το ευρωπαϊκό εισιτήριο που παίρνει και πότε αρχίζει τις υποχρεώσεις του
