Παναθηναϊκός: Μαραθώνια συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση, με διαφωνίες, ένταση και αποδοκιμασίες για Αλαφούζο

Δύο μέρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για τη Διπλή Ανάπλαση, τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχαν μία αναλυτική συζήτηση με τη διοίκηση διάρκειας εφτά ώρων.

Μαραθώνια στην κυριολεξία αποδείχτηκε η ανοιχτή συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/3) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Για εφτά ώρες, από τις 18:00 μέχρι τη 01:00 μετά τα μετάνυχτα, τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «σφυροκόπησαν» με ερωτήσεις, αντιρρήσεις και ενστάσεις την τριμελή αντιπροσωπεία της διοίκησης, την οποία απάρτιζαν ο πρόεδρος, Τάκης Μαλακατές, ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Βρανόπουλος και ο νομικός σύμβουλος, Βασίλης Παυλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με δύο-τρεις εξαιρέσεις, η πλειονότητα των ομιλητών εκφράστηκαν κατά της Διπλής Ανάπλασης. Άλλοι με μεγαλύτερη και άλλοι με μικρότεροι ένταση, εξέφρασαν τις διαφωνίες τους και σημειώθηκαν προτροπές για καταψήφιση της στην ψηφοφορία της Τετάρτης.

Στο επίκεντρο των επικρίσεων τέθηκε η φύση των συμφωνιών του Ερασιτέχνη με τον Δήμο και την ΠΑΕ, αφού καταγράφηκαν πολλές διαφωνίες για αρκετά άρθρα των συμβάσεων. Επιπλέον, τονίστηκε πως δεν υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και συνολικά για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συζήτηση συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Παναγιωτίδης και η παρέμβαση του είχε σημασία, αφού ήταν ο πρώτος συνεργάτης του Αλαφούζου, ο οποίος τοποθετήθηκε σε μία θεσμική εκδήλωση. Την ώρα της ομιλίας του Παναγιωτίδη, ακούστηκαν σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του Γιάννη Αλαφούζου…

Το λόγο πήραν πολλοί ομιλητές, όπως ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, οι νομικοί σύμβουλοι, Κώστα Ιθακήσιος και Σταύρος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην επικεφαλής του Παναθηναϊκού Κινήματος, Θοδωρής Μαραγκουδάκης κ.α.

Από το σώμα των 4.204 ψηφοφόρων, περίπου 1.000 εκτιμάται πως ψήφισαν μέσω επιστολικής ψήφου. Για τους υπόλοιπους, η διαδικασία θα αρχίσει την Τετάρτη από τις 12:00 μέχρι τις 19:00 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Τυπικά, η ΓΣ ορίστηκε για σίγουρα, όμως αποκλείεται να σημειωθεί απαρτία και αυτομάτως θα μεταφερθεί για την Τετάρτη.

Δείτε όλη την ανοιχτή συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News