ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ: «Για πέντε άλματα ήμουν... χάλια»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μίλτος Τεντόγλου, αφού μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος, είπε πως ήταν χάλια για πέντε άλματα και ότι ο αντίπαλός του, Ετσεβαρία ήταν καλύτερος στον αγώνα από αυτόν.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, μίλησε αμέσως μετά τον επικό τελικό του και είπε πολύ απλά ότι ήταν τυχερός που βρήκε αυτό το άλμα στην τελευταία προσπάθεια, αλλά και ότι ο Ετσεβαρία ήταν καλύτερος από εκείνον. «Δεν το περίμενα να κερδίσω, ειδικά έτσι. Βασικά ήμουν τυχερός και άτυχος ταυτόχρονα. Οι πρώτες πέντε προσπάθειες ήταν χάλια, είχα αγχωθεί, δεν ξέρω τι έκανα και δε μου έβγαινε. Νίκησα αλλά νιώθω τυχερός, ο Κουβανός ήταν καλύτερος από εμένα. Προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι στο τέλος. Στις προηγούμενες προσπάθειες σκεφτόμουν περίεργα και δεν μπορούσα να το βρω. Ήμουν τυχερός που πήγε 8.41».

Ο Γκρεγκ Ράδερφορντ, Ολυμπιονίκης του μήκους το 2012 τον συνεχάρη. «Μου είπε μπράβο και ότι ήταν καταπληκτικό άλμα, με χειροκροτούσε».

Όσον αφορά τον Δήμαρχο των Γρεβενών αλλά και την κοπέλα του, τους πιστούς του φαν δηλαδή είπε πως «δεν ξέρω τι θα γίνει στα Γρεβενά, θα κάψει ρεύμα ο δήμαρχος. Μου μίλησε η κοπέλα μου πριν τον αγώνα, θα μιλήσουμε και μετά».

Δείτε τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News