ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώνει το καμπ στην Αλεξανδρούπολη η Ολυμπιακή ομάδα

Δεκαήμερο καμπ προετοιμασίας στην ακριτική πόλη, το οποίο τελειώνει αύριο, πραγματοποίησε το μεγαλύτερο τμήμα της Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης.

Η ποιότητα μίας προετοιμασίας πάντα παίζει μεγάλο ρόλο, πόσω μάλλον όταν έρχονται Ολυμπιακοί Αγώνες. Στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώνεται αύριο το δεκαήμερο καμπ προετοιμασίας, που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο τμήμα της Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης και υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από τη δουλειά που έγινε.

Στην ακριτική πόλη βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Άλκης Κυνηγάκης, Κώστας Μερετσόλιας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Οδυσσέας Μελαδίνης, μαζί με τους προπονητές Άκη Οικονόμου, Βαγγέλη Κοζομπόλη, Κώστα Τζιλιβάκη, Τάσο Καράμπελα και Παναγιώτη Βελέντζα. Στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» πραγματοποίησαν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους σε ελληνικό έδαφος ενόψει Τόκιο.

«Η προετοιμασία κύλησε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με ιδανικές συνθήκες για την εποχή και εκτιμώ ότι έγινε πολύ ποιοτική δουλειά. Σ’ αυτό συνέβαλαν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η ΚΟΕ, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ, όπως και τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου, αλλά και τους προπονητές των τοπικών σωματείων, για την άψογη φιλοξενία και τις εξαιρετικές συνθήκες προπόνησης, στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Δημοτικού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης»», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Κοζομπόλης στην ΚΟΕ και πρόσθεσε: «Οι κολυμβητές/τριες μας είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν απερίσπαστοι και πολύ συγκεντρωμένοι στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους, έχουν πολύ καλή διάθεση και είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News