ΓΚΟΛΟΜΕΕΦ: «Πιο κοντά στο όνειρο»

«Πάντα ένας τελικός σού βγάζει δυνάμεις που ούτε εσύ ο ίδιος δεν γνωρίζεις ότι κρύβεις», τόνισε ο Γκολομέεβ, ενώ και ο προπονητής του Άκης Οικονόμου εμφανίστηκε αισιόδοξος για κάτι καλύτερο.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δίνει ελπίδες στους φίλους της κολύμβησης ότι μπορούν να πανηγυρίσουν μετάλλιο αύριο τα ξημερώματα και στην κολύμβηση. Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε τα ξημερώματα στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην κατάταξη των ημιτελικών με 21.60, και αύριο στις 04:30 (δική μας ώρα) θα κυνηγήσει το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στα χρονικά του θεσμού για την ελληνική κολύμβηση.

«Ήταν μια κούρσα όπως ακριβώς την ήθελα. Δεν ένιωσα κάτι άσχημο και όλα πήγαν όπως τα είχα προγραμματίσει. Έχω 2-3 πράγματα να βελτιώσω. Πάντα ένας τελικός σού βγάζει δυνάμεις που ούτε εσύ ο ίδιος δεν γνωρίζεις ότι κρύβεις. Ο στόχος και το όνειρο έρχονται πιο κοντά μετέχοντας σε έναν τελικό», δήλωσε ο 28χρονος κολυμβητής του Εθνικού.

Ο Άκης Οικονόμου, προπονητής του Γκολομέεβ δήλωσε από την πλευρά του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο πρώτος στόχος, η συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, επετεύχθη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τώρα πλέον μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Χωρίς την πίεση και το άγχος της παρουσίας στον τελικό, θα προσπαθήσουμε για περισσότερα πράγματα. Θεωρώ ότι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει από τα χέρια και τα πόδια του Κριστιάν. Θετική ενέργεια να έχουμε και πάμε για την επίτευξη του επόμενου στόχου».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News