ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: «Κριστιάν θα σε χαρούμε στο βάθρο στο Παρίσι»
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησε την 5η θέση στο τελικό των 50μ ελεύθερο στο Τόκιο και ο ασημένιος ολυμπιονίκης στα 10χλμ ανοικτής θαλάσσης στο Ρίο τόνισε ότι θα πάρει το μετάλλιο που αξίζει στο Παρίσι.
Με πολύ εγκωμιαστικά λόγια συνεχάρη τον Κριστιάν Γκολομέεφ ο Σπύρος Γιαννιώτης λίγο μετά την κούρσα του πρώτου στον τελικό των 50μ. ελεύθερο. Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης στα 10χλμ ανοικτής θαλάσσης στο Ρίο, έδειξε τον θαυμασμό του και την τεράστια εκτίμηση του στον Έλληνα κολυμβητή, που σήμερα κατέλαβε την 5η θέση και τόνισε ότι θ’ ανέβει στο βάθρο σε τρία χρόνια στο Παρίσι.
«Ξέρουμε πόσο πολύ ήθελες το βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το πάλεψες όμως και έδειξες ότι το έχεις, ότι είσαι ανάμεσα στους γρηγορότερους κολυμβητές στον κόσμο για άλλη μια φορά!
Συγχαρητήρια Κριστιάν!!
ΥΓ. Θα σε χαρούμε στο βάθρο στους επόμενους Ολυμπιακούς εκεί που πραγματικά το αξίζεις», έγραψε σε ανάρτησή του ο Γιαννιώτης.
TAGS
# Olympic Games Backstage
# Κολύμβηση
# Κριστιάν Γκολομέεβ
# Ολυμπιακοί Αγώνες
# Σπορ
# Σπύρος Γιαννιώτης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βεζένκοφ: «Μέχρι πότε θα σκοτώνονται άνθρωποι επειδή δεν αρέσει σε κάποιον η ομάδα που υποστηρίζουν;
- Ξέσπασε ο Μπαρτζώκας: «Μας βρίζουν κάθε χρόνο πάνω από το κεφάλι μας - Έφυγα από τον Πανιώνιο και χάρισα μισθούς!»
- Άρης: Σοβαρό επεισόδιο σε αγώνα Μίνι Παίδων Κ14 και ντου από άτομα με κράνη - «Ζήτησαν από τα παιδιά να βγάλουν τα διακριτικά του Άρη»
- Εβάν Φουρνιέ: Πώς ξεκίνησε το σοβαρό επεισόδιο με τον φίλαθλο (VIDEOS)
- ΕΟΕ: Ο Κούβελος επισκέφθηκε την εθνική ομάδα σκοποβολής στα Χανιά
