ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Πέμπτος στην Οχρίδα ο Κυνηγάκης
Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης, που είχε πάρει την 1η θέση στην αντίστοιχη κούρσα του 2019, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στη λίμνη Οχρίδα σε 2 ώρες, 11 λεπτά και εννέα δευτερόλεπτα, μένοντας εκτός βάθρου.
Την 5η θέση κατέκτησε ο Άλκης Κυνηγάκης στον πρώτο αγώνα 10 χιλιομέτρων της φετινής σειράς του Κυπέλλου μαραθώνιας κολύμβησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN Open Water Swimming Cup), που έγινε στη λίμνη Οχρίδα. Βρισκόταν από την αρχή μέχρι το τέλος στο γκρουπ των πρωτοπόρων, αλλά τελικά δεν κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο των νικητών και τερμάτισε 5ος, σε 2ώρ:11.09.0.
Στον αγώνα μετείχαν τελικά 12 κολυμβητές, από τους 17 που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Ο σημερινός 5ος Ολυμπιονίκης, που είχε πάρει την 1η θέση στην αντίστοιχη κούρσα του 2019, έκανε καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα του μετά το Τόκιο.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Μάρκ Αντουάν Ολιβιέ με 2ώρ.:10.55.6 και το ασημένιο ο Ιταλός Ντάριο Βεράνι 2ώρ.10.56.7. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Γερμανός Νίκλας Φραχ με επίδοση 2:11:00.4, ενώ τέταρτος κατετάγη ο Ιταλός Φάμπιο Νταλού (2:11:07.0).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονζάλες: Ένας φοβερός τύπος σε μια πολύ δύσκολη αποστολή
- Ολυμπιακός: Με Μπέιλι η αποστολή για το ματς με την Καλαμάτα
- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 65-62: Με σούπερ Ταϊρί συνέχισε αήττητος ο ΠΑΟΚ
- Βασίλης Σπανούλης: Το σχόλιό του για τις συνταρακτικές εξελίξεις στο ελληνικό μπασκετ
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος η υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων
