Ολυμπιακός: Κατατέθηκαν οι μελέτες για το νέο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ

Σημαντική εξέλιξη για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Μια πολύ θετική εξέλιξη, όσον αφορά το νέο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο που πρόκειται να κατασκευαστεί στο ΣΕΦ, αφού κατατέθηκε η σχετική προμελέτη για την κατασκευή του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, θα κατασκευαστεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή (28/6), στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του ΣΕΦ, η σχετική προμελέτη για την κατασκευή του Κ.ΥΔ.Α.Π. (Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού). Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα και τους όρους της σύμβασης και του διαγωνισμού, εκτός από την προμελέτη κατασκευής του Κ.ΥΔ.Α.Π., κατέθεσε και τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.), τη μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και τη μελέτη συνοδών τεχνικών και συγκοινωνιακών έργων.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής του ΚΥΔΑΠ, μετά τη σημερινή ολοκλήρωση της Α φάσης, θα ολοκληρωθεί ως ακολούθως:

Β) Εκπόνηση υποστηρικτικών μελετών, εντός 12 μηνών,

Γ) Εκπόνηση οριστικής μελέτης του έργου, εντός 12 μηνών από τη σύνταξη της προμελέτης και των υποστηρικτικών μελετών,

Δ) Τεύχη δημοπράτησης του έργου και συμπλήρωση φακέλου έργου με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, εντός 12 μηνών.

Η δήλωση του Προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη:

“Σήμερα κάναμε ένα ακόμα βήμα για την δημιουργία του υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου. Δουλέψαμε πολύ, εδώ και πολύ καιρό, κάναμε μεγάλο αγώνα και συνεχίζουμε. Σήμερα καταθέσαμε τις μελέτες και τα σχέδια για ένα αθλητικό κόσμημα για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, για ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή. Προχωράμε, βήμα-βήμα, προς την επίτευξη αυτού του μεγάλου και καθόλου εύκολου στόχου. Είναι ένα όνειρο όλης της Ολυμπιακής οικογένειας, όλων των φιλάθλων μας και των αθλητών του υγρού στίβου”».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News