Γιαννιώτης για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού: «Το 1997 άρχισε το όνειρο»
Ο θρυλικός κολυμβητής, Σπύρος Γιαννιώτης, αναφέρθηκε στα 100 χρόνια του συλλόγου της ζωής του, του Ολυμπιακού!
Μπορεί τέτοιες μέρες να βρίσκονται στο επίκεντρο τα ομαδικά αθλήματα, όμως κανένας δεν ξεχνά τη σπουδαία προσφορά του Σπύρου Γιαννιώτη στην Ιστορία του Ολυμπιακού!
Ο τεράστιος κολυμβητής και Ολυμπιονίκης, που ήταν μέρος του συλλόγου για τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του, προχώρησε σε μία συγκινητική δημοσίευση για την ομάδα της ζωής του.
«100 χρόνια Ολυμπιακός – Μια ζωή γεμάτη κολύμβηση!
Το 1997, στους Βαλκανικούς Αγώνες, με πλησίασε ένας κύριος. Ήταν ο Γιώργος Κατσαρός. Μου είπε: “Σπύρο, σε θέλουμε στον Ολυμπιακό.” Εκείνη τη στιγμή, ένιωσα απίστευτη χαρά και δέος. Ήμουν τότε στον ΝΑΟ Κέρκυρας, αλλά το όνειρο να φορέσω το σκουφάκι του Ολυμπιακού μόλις είχε αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα.
Έναν χρόνο μετά, πήρα τη μεταγραφή. Έζησα μεγάλες στιγμές, αγωνίστηκα, πάλεψα, δούλεψα σκληρά. Περάσαμε δύσκολες και ένδοξες στιγμές, αλλά πάνω απ’ όλα, γράψαμε ιστορία.
Στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού, νιώθω περήφανος που έζησα 18 από αυτά μέσα στην ομάδα, κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο», έγραψε.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει πολλά... plan b, αλλά ακόμη δεν βρήκε το «φάρμακο»
- Ολυμπιακός: Παρί, διάλεξε το δηλητήριό σου
- Super League: Πέρυσι ο πρώτος είχε 54 βαθμούς και φέτος είναι... τρίτος - Τι άλλαξε σε έναν χρόνο
- Γιώργος Μαρίνος: Το τέλος ενός μυθικού showman
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό του CEV Challenge Cup, Βαλεφόλια - Παναθηναϊκός, τον «εμφύλιο» ΠΑΟΚ - Περιστέρι και τα ματς του Champions League
